hp dvd630i

Nå har også HP kommet med en 16x brenner. Hva har den å tilby før 16x plater er på plass? Vi har testet.

Publisert
Sist oppdatert

hp er en av pionerene i etableringen av +RW og +R formatet, allerede i 2001 testet vi den første brenneren - dcd100i.

Dagens modell er sjette generasjon og har fått betegnelsen 630i. Det er en ren oppdatering av 530i, i det ytre er det bare tallet 6 som er nytt.

Spesifikasjonene sier at den skal kunne brenne 16x på DVD+R og DVD-R. I virkeligheten er det enda litt tid til 16x plater er generelt tilgjengelig og fintrimmingen av firmwaren i brennerne er på plass.

Det som er interessant i mellomtiden er blant annet hvordan brenneren takler forskjellige plater og hastigheter ut over spesifikasjonene.

Det finnes mange forskjellige plater, og sterkt varierende priser. Vi har valgt å standardisere på anerkjente kvalitetsmerker når vi tester brennere, og fokuserer på ytelse.

I den praktiske hverdag er det interessant å finne en balanse mellom pris, kvalitet og ytelse. Her vil preferansene variere sterkt, etter forskjellige parametre. Noen har god tid og lite penger, andre bryr seg ikke om noen ekstra kroner hvis de kan redusere den samlede ventetiden med en time i løpet av en dag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer