HP Envy 100 AiO

Den er en av de mest interessante skriverne vi har sett og testet noen gang. Med positivt fortegn.

HP Envy 100 AiO
Publisert
Sist oppdatert

HP Envy 100 AiO er en såkalt multifunksjonsskriver (skriver, skanner og kopimaskin) som minner langt mer om en HiFi-komponent enn en tradisjonell skriver. Den er dessuten framstilt helt uten bruk av miljøfiendtlig PVC.

Tanken er at den skal tåle å stå i stuen eller andre steder der design er viktigere enn på hjemmekontoret. Og vi må innrømme at vi synes den er lekker, med sin lave utforming og bruk av sort/sølv og speil på lokket.

Skriveren kan brukes helt uten kabler. Den kan kommunisere med PC-er via trådløst nett, men også via USB direkte. Sistnevnte kan blant annet gi bedre hastighet, men kan kun brukes mot én PC.

Envy 100 AiO kan dessuten få sin egen epostadresse. Det betyr at du kan sende dokumenter til utskrift som vedlegg til eposter, uansett hvor du måtte befinne deg i verden og fra hvilken som helst datamaskin, nettbrett eller smartmobil, uten å måtte bekymre deg for drivere. Du kan lese mer om denne funksjonen her.

Installere apps

I fronten sitter en berøringsskjerm på 3,5 tommer. Fra denne kan du styre utskrifter, kopiering og skanning. Til høyre sitter en USB-port og en kortleser for de vanligste minnekortene (med unntak av xD og Compact Flash), slik at du kan skrive ut bildene dine direkte uten å gå via PC-en.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer