HP Envy 5530

Fin skriver til allround-bruk.

MINST: Den tar minst plass av de tre skriverne vi har testet, og er super til de fleste utskriftsjobber. Vi må imidlertid trekke litt for hastigheten og for striper i fotoutskriftene. Foto: HP
MINST: Den tar minst plass av de tre skriverne vi har testet, og er super til de fleste utskriftsjobber. Vi må imidlertid trekke litt for hastigheten og for striper i fotoutskriftene. Foto: HP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Helt siden jeg testet mine første blekkskrivere for DinSide i år 2000, har HPs modeller vært synonymt med god brukervennlighet og allroundfunksjonalitet. 14 år senere har skriverne blitt langt mer avanserte, raskere og skriver ut bilder som om de var blitt fremkalt hos fotografen - og alt til en brøkdel av prisen.

Envy 5530 er den mest plasseringsvennlige av de tre skriverne vi har hatt på testbenken denne gangen. Den er kun 33 cm dyp, og siden papirskuffene sitter i fronten blir den enkel å ha stående i en hylle. At den i tillegg har innebygd duplex-modul som gjør det mulig å skrive ut på begge sider av arket, er ganske så imponerende. Skriveren er også den laveste, med sine 12 cm.

Her er en rask oversikt over de tekniske egenskapene, sammenlignet med de to andre modellene (du finner lenke til dem nederst i denne artikkelen):

Brukervennlighet

Skriveren er svært enkel å sette opp. I motsetning til de to andre har den kun to blekktanker som smekkes kjapt på plass. Deretter får du instruksjoner på skjermen om å kalibrere utskrift og skanner. Dette innbefatter at det skrives ut et ark som etterpå legges på skanneplaten. Det hele er gjort på få minutter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer