HP for alvor inn på markedet for profesjonelle fotoskrivere

For første gang lanserer HP ekte 6-fargers fotoskrivere, og lanserer samtidig en rekke andre nyheter både på produkt- og teknologisiden.

Publisert
Sist oppdatert

DinSide Data kunne allerede 16. mai røpe at HP hadde spennende produktnyheter å by på denne sommeren. Nå har HP bekreftet ryktene, og allerede i juli vil flere nye skrivere være på plass i butikkene her hjemme.

I likhet med Lexmark satser HP nå på svært aggressiv prising. Konkurransen på skrivermarkedet er tøff, samtidig som det totale blekkskriversalget har opplevd en stagnasjon i det siste.

DeskJet 5550 - Ny bestselger?

Størst spenning knytter det seg til DeskJet 5550, som HP anser å være sin nye volummodell. Denne skriveren har et futurisk design og er utstyrt med et helt nytt 3-kassetts blekkonsept med totalt seks farger. Sammen med den nye PhotoRet IV-teknologien, 4 pikoliters variabel dråpestørrelse og en oppløsning på inntil 4.800 x 1.200 punkter, lover HP en uovertruffen fotokvalitet på utskriftene.

HP DeskJet 5550 leveres riktig nok bare med to blekkasseter (CMY og svart), men kan altså utstyres med en tredje kassett for optimale fotoutskrifter. Til gjengjeld er prisen på produktet svært behagelig, rundt 1.500 kroner inkludert mva.

For denne prisen får du en skriver med følgende spesifikasjoner:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer