HP gjør det med stil

Hewlett-Packard er verdens ledende produsent både når det gjelder bærbare og stasjonære datamaskiner, men hviler ikke på laurbærene av den grunn.

Publisert
Sist oppdatert

Alle som har lekt kongen på haugen vet at det er hardt å være på toppen. Jovisst kan du sole deg i vissheten om at du er best, men samtidig vet du at alle andre er ute etter å ta deg, eller prøver å lære av dine triks.

En slik situasjon befinner HP seg i akkurat nå. Som verdensledende på PC-haugen står de overfor mange potensielle utfordrere, som for eksempel Acer-gruppen som nå også innbefatter blant annet Packard Bell.

Det betyr at HP på ingen måte kan sove i timen, og når vi ser på de kommende modellene er det heller ingenting som tyder på at de har gjort det - tvert imot ser det ut til at HPs designteam enten har fått gulrot, pisk eller injeksjoner av en eller annen art.

Når utseendet teller

Design er så absolutt viktig. Apple har for eksempel nesten alltid vært klar over det, og PC-produsentene tar nå etter. Når en gjennomsnittsfamilie nå anskaffer flere bærbare er det altså ikke bare spesifikasjoner som selger - et fordelaktig utseende betyr også mye.

I den anledningen kommer det altså mye stilig fra HP utover høsten og vinteren.

For deg som er ute etter en bærbar til omtrent 10000 kroner peker vi ut tre nye bærbare "special edition" PC-er med 14, 15,4 og 17-tommers skjermer. Med matchende bærevesker er det altså lagt vekt på en gjennomført stil, og innvendig finner vi Centrino 2-teknologi.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer