HP inntar sofakroken

HP har ambisjoner om å lage den eneste underholdningsboksen du noen gang vil trenge, enten det er en bærbar, stasjonær eller mediesenter-PC. I går oppdaterte de samtlige av hjemmemaskinene sine.

HP inntar sofakroken
Publisert
Sist oppdatert

Hewlett Packard står last og brast ved Microsoft sitt Media Center-system, som skal være på plass i Norsk oversettelse med lokale programvareguider og netttilbud i løpet av oktober - men den mest spennende maskinen kommer ikke før på nyåret.

- Vi tror det er et stort behov der ute for å samle alle hjemmets brunevarer i én enkelt PC, sa HP's Tore Särelind i Oslo i går mens han viste frem den nye kolleksjonen av hjemme-PCer og ikke minst bærbare.

Norsk Media Center i oktober?

Media Center PCen deres ligner ganske mye på Intels "Entertainment PC"-design, som allerede er å få tak i fra andre - men uten trådløst tastatur. I følge HP i går kommer den norske utgaven Windows XP Media Center 2005 en gang i oktober.

Da får den også med norsk programguide og norsk innhold fra blant andre NRK og NextGenTel i det som i den engelske utgaven kalles "online showcase."

Sølvfarge til PCene

I tråd med den nesten nye filosofien, blir Hewlett Packard sine stasjonære PCer smeltet sammen med mange multimedia- og spillegenskaper. Alle har minst 512 MB minne, og alle støtter HPs LightScribe-teknologi.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.