HP klar med Envy 100 AiO

Minner aller mest om en HiFi-komponent.

Foto: Bjørn Eirik Loftås
Foto: Bjørn Eirik Loftås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Istanbul: HP lanserer nå en av de mest interessante blekkskriverne vi har sett til dags dato. PVC-frie Envy 100 AiO er en såkalt multifunksjonsskriver (skriver, skanner og kopimaskin) som minner langt mer om en HiFi-komponent enn en tradisjonell skriver.

Og det er også tanken at den skal tåle å stå i stuen, ikke bare på grunn av at den ser bra ut, men også at den er stillegående og fungerer helt uten kabler. Foruten trådløst nettverkstøtte, har skriveren dessuten sin egen epostadresse. Det betyr at du kan sende dokumenter til utskrift som vedlegg til eposter, uansett hvor du måtte befinne deg i verden og fra hvilken som helst PC eller smartmobil, uten å måtte bekymre deg for drivere. Den kan naturligvis også brukes som en "normal" PC-skriver, tilkoblet trådløst eller med USB-kabel.

Les også: Lanserer iPad-konkurrent og skriver i én pakke

(Fortsetter under bildet)

Installere apps

I fronten sitter en berøringsskjerm på 3,5 tommer. Den styrer utskriftsjobbene. Man kan også installere apps på skriveren, som gir den ekstrafunksjoner - mange av dem knyttet til diverse internettjenester. For eksempel kan man få skrevet ut nyhetene automatisk til frokosten hver morgen, eller man kan bla i bilder på Flickr og skrive dem ut uten behov for PC. Apps-ene er gratis, og man kan laste ned flere fra HP sine nettsider.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer