HP klar med Photosmart eStation AIO

Multifunksjonsskriver og lesebrett i én og samme pakke.

HP klar med Photosmart eStation AIO
Publisert
Sist oppdatert

Istanbul: Flere av de store PC-produsentene er i ferd med å lansere sine iPad-konkurrenter i disse dager, men ingen av dem har trolig tenkt i samme bane som HP. Og selv om kombinasjonen multifunksjonsskriver og lesebrett kanskje kan virke noe spesiell, er det ikke så rart at det var nettopp HP som kom på ideen. Selskapet er som kjent en betydelig aktør innen både PC- og skriversegmentet.

To fluer i en smekk

Skriveren med det tilhørende lesebrettet har fått navnet Photosmart eStation AIO, og er myntet på forbrukermarkedet, med fokus på dokument- foto- og webutskrifter. Den er blekkbasert.

Å koble en multifunksjonsskriver med et lesebrett er kanskje ikke så dumt. Skriveren behøver dermed ikke fysiske knapper. Når lesebrettet står i dokken på skriveren, fungerer det blant annet som et trykkfølsomt kontrollpanel for utskriftsjobbene, samtidig som batteriet lades.

Selve lesebrettet har fått navnet eStation Zeen, har en 7" multiberøringsfølsom skjerm og bruker Android 2.1 som operativsystem. Det har minnekortleser, lydutgang (minijack) og USB-port, og med batterilevetid på 4-6 timer under normal bruk, fungerer det som en helt vanlig lesebrett/pad. Den leveres imidlertid med en rekke HP-utviklede apps som knytter den og skriveren sammen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer