HP konverterer til Sonoma

HP slår på strortrommen og lanserer massevis av nye bærbare PC-serier basert på nye Centrino, sammen med mange nye og spennende løsninger.

HP konverterer til Sonoma
Publisert
Sist oppdatert

- Dette er den største lanseringen vår av bærbare PCer noensinne, sier Thomas Raage i HP til DinSide Data.

HPs nye bærbare er først og fremst tiltenkt bedriftsmarkedet, men så lenge du finner en forhandler med riktige avtaler med HP, er det ingenting som hindrer privatpersoner i å kjøpe dem.

Dropper gamle Centrino

Så snart disse maskinene er på plass i månedsskiftet februar/mars, kommer HP til å fase ut alle de bærbare bedriftsmaskinene som er basert på gamle Centrino.

Snart står antakelig også privatmarkedet for tur, men hittil er det ikke meldt om noen endringer i Pavillion- eller Presario-seriene som selges i vanlige butikker.

De fire forskjellige seriene dekker hele spekteret av bruksområder - fra ultraportable til desktoperstattere, og kan konfigureres i alle retninger. Seriene er som følger:

  • HP Compaq nx8220-, nc8230- og nw8240Med bredformatskjerm på15-tommer og Mobility Radeon X600 eller FireGL V5000-grafikk, skal disse erobre bedriftsmarkedet. De første modellene kommer med Pentium M 750-prosessorer på 1,8 GHz, veier like under tre kilo, og får anbefalt utsalgspris på 14.632 kroner med moms.
  • HP Compaq nc6220Med en vekt fra 2,13 til 2,26 kilo og tykkelse under tre centimeter ligger disse på grensen til det ultraportable. Samtidig kommer de til å bruke ekte Pentium M-prosessorer, i første rekke på 1,7 GHz - på grunn av ytelsen, i følge HP. De kommer også til å bruke Intels integrerte GMA900-brikke for grafikken. Anbefalt utsalgspris blir på 21.080 kroner med moms.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer