HP lanserer ny toppskriver med A3 og høy oppløsning

Kunne du tenke deg å skrive ut A3-plakater med fullblods fotokvalitet? Da kan kanskje den splitter nye blekkskriveren HP 1220C Professional Series være alternativet for deg.

HP lanserer ny toppskriver med A3 og høy oppløsning
Publisert

Den nye skriveren er basert på HPs nyeste blekkteknologier PhotoRet III og ColorSmart III. Dette sikrer at både farger og detaljnivå holder en upåklagelig kvalitet. I følge HP settes hele 29 dråper i hvert punkt, som tillater 17 forskjellige toner av hver grunnfarge (Cyan, Magenta og Gul). Dette gir et fantastisk antall mulige farger.

Skriveren klarer maksimal 600 dpi i sort, mens fargeutskrifter kan presses til hele 2400 x 1200 dpi. Den noe lavere oppløsningen i sort har sammenheng med at skriveren bruker pigmentert blekk som er ganske grovt (gjelder bare det sorte blekket).

ColorSmart III har også en funksjon HP kaller Smartfocus, som automatisk prøver å forbedre bilder og annen grafikk med lav oppløsning (f.eks. fra Internett). Dette er antagelig en form for interpolering (matematisk beregning av informasjonen som mangler), og så langt har vi ikke sett konkrete beviser på at dette fungerer godt i praksis.

Fleksibel

Med denne skriveren på skrivebordet kan du håndtere alle papirstørrelser opp til A3+ (litt større enn A3). Skriveren klarer papirtykkelser inn til 250 g/m2, og det tilsvarer forholdsvis tykk papp. Trenger du å skrive ut på enda tykkere papir, kan 4715">Canon BJC 6000 være et alternativ. Denne skriveren klarer hele 550 g/m2.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer