HP lanserer Photosmart R707

I Norge har HP allerede en ganske stor markedsandel på digitalkameramarkedet, og den blir sannsynligvis ikke mindre etter lanseringen av Photosmart R707.

Publisert
Sist oppdatert

DinSide Data har allerede lekt litt med kameraet, og kan bekrefte at dette er det mest gjennomførte HP-kameraet i lommeklassen så langt. Huset er denne gangen i metall, slik trenden er i denne klassen. Størrelsesmessig er det omtrent som Digital Ixus fra Canon, og en god del mindre enn Photosmart 935 som så langt har vært toppmodellen i lommeklassen.

Som så mange ganger før er det Pentax som står for optikken, og kameraet har 3x optisk zoom. Bildebrikken er på 4 megapiksler. Ingenting overraskende så langt altså, men så kommer de viktigste forbedringene:

  • Bedre LCD-skjerm
  • Ergonomisk utforming
  • Fjerning av røde øyne - direkte i kameraet etter at bildet er tatt.
  • Kameraet har innebygd hjelpesystem, og en veileder for bedre fotografering. For eksempel kan du få tips på skjermen om hva du bør gjøre annerledes med hensyn til innstillinger for å få optimale bilder
  • Kameraet har innebygd elektronisk blits. I praksis betyr det at avanserte algoritmer sørger for at detaljene i f. eks skyggepartier i et bilde ikke går tapt, uten å overeksponere de lyse delene.
  • Innebygd panoramafunksjon. Sett kameraet i panoramamodus, knips bilder, og HP-programvaren sørger for at bildene blir stiftet sammen automatisk i det du overfører dem til PCen. Du kan også forhåndsvise panoramaen i sin helhet direkte på kameraet.
  • Videoopptake med lyd, 30 bilder pr sekund.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.