HP lanserer ProBook 5310m

Fullblods bærbar PC på kun 23 mm og 1,7 kg.

HP lanserer ProBook 5310m
Publisert
Sist oppdatert

Under parolen "Verdens tynneste fullt funksjonelle notebook" lanserte i dag HP modellen ProBook 5310. Dette er den første i en helt ny serie maskiner med herdet aluminiumschassis, som i følge produsenten skal stå for en støyt.

Maskinen er først og fremst myntet på bedriftsmarkedet, men den vil også bli å finne i vanlige butikker etter hvert, i følge Amund Hamre hos HP.

Les også: Her er HP sitt svar på MacBook Air (ITavisen)

LED

PC-en er utstyrt med en 13,3 tommers LED-baklyst LCD (1366 x 768 oppløsning) og et såkalt "chicklet" tastatur (separate taster) som blant annet er enklere å renholde og som skal gi svært lite lyd fra seg under skriving.

Modellen leveres med 6 celler standardbatteri, som skal kunne holde det gående i inntil 7 timer mellom hver lading. Det skal også bli mulig å få levert maskinen med 8 cellers batteri, noe som i følge HP vil gi inntil 10 timers levetid. Dette er omtrent i samme leia som Acers Timeline-serie.

Rimelig

Den enkleste utgaven av 5310M er utsyrt med en 2 GB minne, 250 GB harddisk og en Intel Celeron SU2300-prosessor. Denne vil koste 4990 kroner + mva når maskinen dukker opp i butikkene i høst.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer