HP lanserer tre nye blekkskrivere

Det begynner å bli en stund siden HP hadde storslepp av nye blekkskrivere, men nå er de klar med modellene Deskjet 3550, 3650 og den spennende toppmodellen 5652.

Publisert
Sist oppdatert

Det er i dag fullt mulig å få en meget avansert og rask blekkskriver til rundt 1.500 kroner. Og det ser ut som om det er rundt denne prisen de nye toppmodellene i all-round-klassen vil ligge; både fra Lexmark, HP, Epson og Canon.

Lexmark lanserte flere nye skrivere i mai, og nå er det HPs tur.

Deskjet 3550 - den enkleste

Den kompakte skriveren er myntet på førstegangskjøpere, og derfor er også prisen så lav som kr 595,- inkl mva. Oppløsningen er på 2400 x 1200 dpi, og hastigheten er oppgitt til 8 sider både i farger og i sort.

3550 har et spesielt plassbesparende design, med blant annet innfellbar papirskuff med plass til 100 ark. Skriveren kobles til PC/Mac ved hjelp av en USB-kabel.

I følge HP skal den kunne skrive ut fotografier i høy kvalitet takket være støtte for HPs eget PhotoRet III-system.

Deskjet 3650 - familieskriveren

Denne skriveren er noe mer avansert enn 3550, men har også et meget plassbesparende design. Prisen er fortsatt lav, veiledende kr 795,- inkl mva. Skriveren støtter PhotoRet IV-systemet, og kan utstyres med 6-fargers fotoblekk for aller høyeste utskriftskvalitet på bilder. Fotografier i 10x15 cm kan skrives ut uten marger.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer