HP lanserer tre nye blekkskrivere

Det begynner å bli en stund siden HP hadde storslepp av nye blekkskrivere, men nå er de klar med modellene Deskjet 3550, 3650 og den spennende toppmodellen 5652.

Publisert
Sist oppdatert

Det er i dag fullt mulig å få en meget avansert og rask blekkskriver til rundt 1.500 kroner. Og det ser ut som om det er rundt denne prisen de nye toppmodellene i all-round-klassen vil ligge; både fra Lexmark, HP, Epson og Canon.

Lexmark lanserte flere nye skrivere i mai, og nå er det HPs tur.

Deskjet 3550 - den enkleste

HP Deskjet 3550
HP Deskjet 3550 Vis mer


Den kompakte skriveren er myntet på førstegangskjøpere, og derfor er også prisen så lav som kr 595,- inkl mva. Oppløsningen er på 2400 x 1200 dpi, og hastigheten er oppgitt til 8 sider både i farger og i sort.

3550 har et spesielt plassbesparende design, med blant annet innfellbar papirskuff med plass til 100 ark. Skriveren kobles til PC/Mac ved hjelp av en USB-kabel.

I følge HP skal den kunne skrive ut fotografier i høy kvalitet takket være støtte for HPs eget PhotoRet III-system.

Deskjet 3650 - familieskriveren

HP Deskjet 3650
HP Deskjet 3650 Vis mer


Denne skriveren er noe mer avansert enn 3550, men har også et meget plassbesparende design. Prisen er fortsatt lav, veiledende kr 795,- inkl mva. Skriveren støtter PhotoRet IV-systemet, og kan utstyres med 6-fargers fotoblekk for aller høyeste utskriftskvalitet på bilder. Fotografier i 10x15 cm kan skrives ut uten marger.

Oppløsningen er på 4800 x 1200 dpi, og oppgitt hastighet er inntil 17 sider pr minutt i sort og 12 i farger. Arkskuffen har en kapasitet på 100 ark, og du får plass til inntil 50 utskrifter på. Også denne skriveren kobles til PC/Mac ved hjelp av en USB-kabel.

Deskjet 5652 - toppmodellen

HP Deskjet 5652
HP Deskjet 5652 Vis mer


Legger du kr 1495,- på bordet, får du Deskjet 5652, som synes å være en spesielt interessant skriver, med blant annet automatisk tosidig utskrift. Hastigheten er oppgitt til 21 sider pr minutt i sort og 15 sider i farger. Hvis det holder stikk, er dette den raskeste blekkskriveren fra HP noensinne.

Også 5652 støtter PhotoRet IV-systemet, og kan utstyres med 6-fargers fotoblekk for aller høyeste utskriftskvalitet på bilder. Og for første gang er en HP-skriver i stand til å skrive ut kantløst i A4-format, noe som øker følelsen av å sitte med et ekte, fremkallet fotografi. Epson var først ute med denne funksjonen, så Canon og senere også Lexmark.

Klikk på bildet for å se stor utgave.
Klikk på bildet for å se stor utgave. Vis mer


Skriveren har en arkskuff som rommer 150 ark, pluss en oppbevaringsskuff for ytterligere 250 ark. Den skulle derfor egne seg bra for deg med store utskriftsbehov.

HP Deskjet 5652 leveres med programvare for utskrifts- og bildebehandling. Skriveren har både USB - og parallellporter og valgfrie tilkoplingsmuligheter til nettverk.

Ny test

Vi kommer tilbake med test av de nye toppmodellene fra HP, Canon, Lexmark og Epson over sommerferien. Du finner tidligere testede modeller her.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer