HP LaserJet 1100

Med sin nye personlige laserskriver LaserJet 1100, har HP økt farten på drivverket med to sider pr. minutt i forhold til forgjengeren. Åtte sider pr. minutt er en respektabel hastighet, og du kan til og med bygge ut denne skriveren til en skanner og kopieringsmaskin.

HP LaserJet 1100 fyller seg selv akkurat, og trenger ikke mer plass enn dette.
HP LaserJet 1100 fyller seg selv akkurat, og trenger ikke mer plass enn dette. Vis mer
Publisert

LaserJet 1100 erstatter LaserJet 6L, som fortsatt er å få kjøpt, men på vei ut av markedet. Designmessig ligner LaserJet 1100 på forgjengeren, men den er blitt rundere og mykere i kantene. Dette er i tråd med gjeldende mote også for andre produkter, noe f.eks. DinSide Bil vil kunne bekrefte.

Skriveren har en oppløsning på 600 x 600 dpi (punkter pr. tomme) med kantutjevning. Utskriftene er skarpe og fine, og også på grafikk, fotografier og gråtoner produserer skriveren nydelige utskrifter.

Skriveren er også meget stillegående, og lydløs umiddelbart etter utskrift. Betjeningen er svært enkel: en eneste knapp er alt som skal til. Knappen kan brukes både til styring av manuell arkmating og selvtest.

Kompakt

Både papirmating og papirmottak skjer med stående magasiner. Det betyr at skriveren er akkurat så kompakt som den ser ut til, og ikke har store papirklaffer som må brettes ut som på en del andre bordlasere.

Papirmatingen har en kapasitet på 125 ark, og manuell arkmating skjer gjennom en egen sprekk for dette. Ved hjelp av en hendel kan utmatingen skje gjennom en sprekk på forsiden, slik at tykkere papir eller konvolutter får en rettere papirbane.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.