HP med billigutgave av blekkskriver

Nå lanseres HP 710C, som er en billigere variant av den populære blekkskriveren HP 720C. Hvis du er villig til å akseptere litt lavere hastighet, kan du få en blekkskriver med topp egenskaper til en overkommelig pris.

Publisert

HPs blekkskriverteknologi kalles PhotoRet II, og kjennetegnes ved at den gir god fotokvalitet selv om oppløsningen er lav. Teknologien har bare 300 dpi oppløsning, men kvaliteten er likevel god fordi skriverne har svært små blekkdråper. Vi har tidligere testet HP 720C og 890C som begge har PhotoRet II, og vi er overrasket over at kvaliteten er så god nå oppløsningen er så lav.

HP vil også fortsette å selge HP 690C en periode. Denne skriveren er etter vår mening betydelig dårligere enn skriverne med PhotoRet II, og er du på jakt etter en HP-skriver bør du vurdere å legge i litt ekstra for å få en skriver med PhotoRet II

HP har som strategi å satse på blekkskrivere som også kan håndtere vanlig kopipapir, siden over 95% av alle brukere av blekkskrivere kuns bruker slikt papir. Med PhotoRet II er de nesten i mål. Skriverne klarer god kvalitet på vanlig kopipapir, men langt fra så god kvalitet som du kan forvente om du benytter en litt bedre papirtype.

HP 710C

Den nye modellen har fått navnet 710C, og i følge HP er det bare hastigheten som skiller den fra HP720C. 720C har en oppgitt hastighet på 8 sort/hvitt sider i minuttet, mens 710C har 6 sider i minuttet. I følge våre målinger av hastighet på blekkskrivere stemmer slike tall som oftest svært dårlig, men de gir en pekepinn om forholdet mellom disse to skriverne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer