hp MediaSmart Server del 2

Vi har jobbet videre med den lille serveren, her er siste del av testen.

Publisert
Sist oppdatert

hp MediaSmart Server er en liten PC som er skreddersydd for å ta vare på alle filer i et hjemmenettverk. I oppsettet er det i første rekke lagt vekt på mediefiler, men alle filtyper er like velkomne. I tillegg støttes automatisk backup av valgte maskiner på nettverket. Du har også mulighet for å nå hjemmeservereren over internett, kjekt når du ikke er hjemme og trenger tilgang til filer som befinner seg på hjemmenettet.

Første generelle omtale av hp-maskinen med spesifikasjoner og priser finner du her, andre del hvor vi sjekket grunnleggende ytelse ved filoverføring finner du i denne artikkelen.

I denne siste artikkelen tar vi for oss tilgang utenfra, og oppummering av praktiske erfaringer i testperioden.

Tilgang utenfra

Windows Home Server gir deg muligheten til å registrere et underdomene på eksterne nettsteder, og hp har opprettet domenet hpmediasmart.com til dette bruket. Tilgang innebærer at du går via dette nettstedet og videre inn gjennom din egen ruter og inn på ditt eget hjemmenettverk. Du kan dermed få tilgang til filer som ligger på serveren, og i tillegg styre andre PCer på nettet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer