HP OfficeJet 5110

Denne multifunkssjonsskriveren har innebygd faks, som eneste produkt vi har testet så langt. Det er i tillegg et av de mest brukervennlige produktenen.

Publisert
Sist oppdatert

OfficeJet 5110 og storebror 6110 ble lansert i januar, og skiller seg fra de andre produktene vi har testet, på flere områder. Her får du for eksempel innebygd faks. De andre produktene hadde også faks-funksjon, men kun i tilknytning til et faksmodem i datamaskinen. 5110 kan altså fakse og kopiere uten å være tilkoblet PC.

(fortsetter under reklamen)

Automatisk flerside-skanning

En annen vesentlig forskjell i forhold til produkter vi har testet tidligere, er at 5110 er utstyrt med en arkmater for kopiering, innskanning og faksing, ikke skanneflate (flatbed) som de andre er utstyrt med. Storebror 6110 (som faktisk er mindre!)har skanneflate i tillegg til arkmater.

Ulempen med 5110-løsningen er at du ikke kan skanne fra tykke kilder, for eksempel bøker. Fordelen er derimot at du kan skanne/kopiere flere dokumenter automatisk, for eksempel en bunke med ark.

Selve produktet er ganske kompakt, blant de mest kompakte vi har testet (måler 452 x 371 x 234 mm). Det gjør den like lett å plassere som en vanlig blekkskriver. I fronten finner du et panel med tydelig merkede knapper og en tolinjers LCD. Informasjonen på LCDen er norsk, og manøvrering i menyene vil neppe by på de største utfordringene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer