HP OfficeJet Pro 8500A

En av de mest funksjonsrike skriverne vi har hatt på testlaben noensinne.

HP OfficeJet Pro 8500A
Publisert
Sist oppdatert

Vi har ikke for vane å omtale produkter som først og fremst er myntet på bedriftsmarkedet her på DinSide. Men vi gjør noen unntak, spesielt når det er snakk om produkter som både funksjonelt og kostnadsmessig også kan passe for bevisste forbrukere. Denne skriveren hører i høyeste grad inn i den kategorien.

For ser du bort fra et ganske så kontorpreget ytre, er denne skriveren fullspekket med funksjoner for hvermansen, noe vi lærte oss å sette pris på under testingen:

Skriver, kopimaskin, skanner m/arkmater og faxe-Print, driverløs utskrift via InternettInnebygd webserver muliggjør f. eks skanning uten å installere drivereUtvidet funksjonalitet ved hjelp av appsUtskrift fra iPhone/iPadKortleser for de fleste minnekortUSB, kablet nettverk og trådløst nettilgangFire separate blekktanker (Black, Magenta, Cyan, Yellow)Mulighet for høykapasitet blekkpatroner for å senke kostnadeneAutomatisk tosidig utskriftArkmater med hele 250 arks kapasitet

Selve skriveren er ganske ruvende, med sine 50 x 42 x 28 cm og 12 kg. Og vi skulle gjerne sett at HP fulgte den fine trenden som de har startet med sine Envy-skrivere rent designmessig. Men funksjonelt er det, og så lenge vi kan klare oss helt fint uten kabler plasserer vi gjerne skriveren et sted der den ikke synes så godt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer