HP Omen

Svært linjelekker og høytytende gaming-PC fra HP.

SÅ LEKKERT: HP Omen er en svært slank og lekker maskin med meget god ytelse, også til spill. Foto: BJØRN EIRIK LOFTÅS
SÅ LEKKERT: HP Omen er en svært slank og lekker maskin med meget god ytelse, også til spill. Foto: BJØRN EIRIK LOFTÅS Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne PC-en inngår i en trippeltest av PC-er myntet på gaming og underholdning. Du finner testoversikten her.

HP Omen er en helt ny bærbar spill-PC fra HP. Selskapet er kanskje mer kjent for helt andre typer bærbare PC-er, men Omen beviser at de kan mer enn å tilfredsstille kontor- og allround-markedet. Ikke bare er den den slankeste, letteste og etter vår mening lekreste av de tre gaming-maskinene; den byr også på best prosessor- og diskytelse. Den er også en maskin som skiller seg ut i mengden, noe vi snart skal se nærmere på.

Før vi gjør det, tar vi en titt på noen av de viktigste spesifikasjonene (uthevet), sammenlignet mot de to andre PC-ene i testen:

Som vi ser i tabellen er dette den eneste med berøringsskjerm. Berøring er kanskje ikke det som trigger flest gamere, men en god del spill fra Microsoft Store, samt det nye Modern UI-grensesnittet i Windows 8, er optimalisert for berøringsskjermer. Vi ser videre at HP og Multicom har kuttet ut den aldrende VGA-skjermutgangen, og satser heldigitalt på HDMI 1.4 og MiniDisplayport - begge støtter 4K-oppløsning på eksterne skjermer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer