HP Omnibook 5700

HP OmniBook 5700 er en relativt godt utstyrt bærbar PC, med 166 Pentium MMX-prosessor. Ytelsen er middels, batterilevetiden likeså. Maskinen kan kobles til dokkingstasjon med nettverkskort, og den innebygde skjermen støttet 1024 x 768 punkters oppløsning. Den er altså et bra alternativ dersom man skal ha en bordmaskinerstatning.

Publisert

I bruk

OmniBook 5700 har en stund vært toppmodellen blant Hewlett-Packards bærbare PCer. Nå er tiden løpt litt fra denne modellen, den leveres nemlig fortsatt med 166 MHz Pentium MMX-prosessor. Når dette skrives -- april 1998 -- vet vi at HP relativt raskt vil lansere en rekke nye bærbar-modeller. Disse kommer vi tilbake til her på DinSide umiddelbart etter lansering.

I likhet med OmniBook 3000 og 2000 leveres denne modellen uten CD-ROM-spiller inkludert i prisen. Man må ut med 1950 kroner ekstra for å få en 20x CD-spiller, vi mener at absolutt alle bærbare PCer burde ha dette som standard. Det er naturligvis riktig som HP sier -- at her kan brukene selv velge hvorvidt de er enige til å ta denne kostnaden eller ikke, men vi tror egentlig at de færreste vil velge ikke å få spiller levert med PCen sin.

Ellers har OmniBook 5700 bra tastatur, den leveres med TrackPoint til å styre pekeren, og har innebygget to høyttalere og mikrofon. Den kan leveres med dokkingstasjon med plass til PCI-kort.

Prisen på maskinen -- kr. 27.580 for testversjonen -- er også relativt midt på treet. Den kan også leveres med skjerm med oppløsning på 800 x 600 punkter og blir da fire tusen kroner billigere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer