HP Omnibook 6100

HP er en av flere aktører med lang fartstid i produksjonen av bærbare PCer, og har gjennomført høy kvalitet og et godt utstyrsnivå. I denne modellen har de skrudd inn en 15” skjerm, og vi var selvsagt spente på om testens beste bilde ville dukke opp her.

Publisert

HP har et godt rykte på seg for driftssikre maskiner med høy kvalitet, og ikke minst god support bl.a. via sine internettsider. Mange av HPs konkurrenter kunne lært ett og annet av å manøvrere seg på HPs supportsider, som ofte er kundens mest lettvinte måte å løse egen problemer på.

Da vi startet verktøyet HP Instant Support, ble vi etter litt tid ledet rett inn på en nettside med oppdateringer tilpasset vår PC-modell og operativsystem. I tillegg kunne vi kjøre en diagnose på vår PC for å sjekke at alt var i orden. Veldig bra!

Men nå skal vi snakke om hvordan Omnibook 6100 er å bruke.

Førsteinntrykk

Det første vi la merke til etter å ha pakket ut, var den store og brede skjermen, hvor kanten faktisk går litt utenfor undersiden av maskinen. Glippen er såpass liten at det uansett ikke er noen fare for å skade skjermen ved normal bruk og transport. Etter det bar det raskt inn i Windows XP Home edition uten noen problemer. Er det noe som er uklart kan du lese i noe av den medfølgende dokumentasjonen, eller utforske start-menyen i Windows. Der lå det allerede mye support-programmer og tekst installert.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer