HP Pavilion zt3000

Denne PCen egner seg godt som "enmanns-kino", og er solid i alle bauger og kanter. Men har en PC med widescreen klare fordeler foran det tradisjonelle 4:3-formatet?

HP Pavilion zt3000
Publisert
Sist oppdatert

Etter at Apple lanserte sin første Powerbook med 16:9 skjerm, har PC-produsentene kommet etter med mange mer eller mindre vellykkede kloner. Vi har lenge ventet på å få teste en Centrino-basert PC med widescreen, og nå er ventetiden over. HP Pavilion zt3017 ble første modell ut, og det endte slett ikke i noe mageplask. Her er viktige fakta om maskinvaren i vår testmaskin:Intel Pentium M 1,4 GHz prosessor512 MB minne15,4" wide LCD-skjerm, 1280 x 800 pikslers oppløsningATI Mobility Radeon 9200 grafikk, 64 MB40 GB harddisk, 4.200 rpmDVD+RW-brennerInnebygd harman/kardon-høyttalere av god kvalitetIntel PRO/Wireless 80211b WLAN (trådløst nettverk)10/100 Mbit nettverk56 Kbit modemFirewire-port3 stk USB 2.0-porterparallellportinfrarød portSD-minnekortleserVGA og TV-utgangMål: 357 x 254 x 31,5 mmVekt: 3 kgI utgangspunktet er dette en godt utstyrt Centrino, med nogo attåt. Først og fremst er widescreen-skjerm langt fra hverdagskost, og grafikkbrikken fra ATI hører til i det øvre sjikt når det gjelder 3D-ytelse. DVD-leser og brenner får du også, og med de innebygde høyttalerne av merke harman/kardon er det bare å benke seg foran "enmannskinoen".

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer