Hp Pavillion dv1045ea

Denne PCen er spennende - på flere områder. Den kan blant annet spille DVDer og MP3-musikk - uten å starte Windows!

Publisert
Sist oppdatert

Multimedia. Ordet er langt fra gått ut på dato. For det er ingen tvil om at ønsket om å la seg underholde av musikk, video og bilder blir viktigere og viktigere for mange PC-kjøpere. DV1000 bør i så fall være en modell som bør vekke interessen - spesielt blant dem som er ute etter en bærbar underholdningsmaskin. Derfor har da også Hp valgt å kalle denne maskinen for en "Hp Pavilion Entertainment Notebook PC".

For det første er den ganske kompakt, veier bare 2,4 kg, og den har en klar og god bredskjerm. Denne er 30,5 cm bred (samme som en 4:3-formats 15"), men er smalere; 14" blir derfor korrekt benevnelse. I og for seg intet oppsiktsvekkende så langt, men DV1000 er utstyrt med egne knapper for kontroll av media (forrige, neste etc), og har meget gode høyttalere signert Harman/Kardon i fronten. Her finner du også to øretelefonutganger, perfekt når barna i baksetet skal se film under kjøreturen.

I PCMCIA-brønnen sitter en fjernkontroll som styrer vanlige multimedia-funksjoner, samt utskrift og veksling mellom intern og ekstern skjerm. PCen kan kobles både til PC-skjerm (VGA) og TV via S-video.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer