HP Photosmart 375

Den er omtrent like stor og har samme fasong som et brød fra en liten brødbakemaskin, og kan brukes helt uten kabler av noe slag.

Publisert
Sist oppdatert

Ingen selger flere blekkskrivere enn HP. Det bør derfor ikke komme som noen bombe at deres nye kompakte fotoskrivere, Photosmart 375, benytter blekk når digitalt skal overføres til papir.

Uten en tråd

Modellen avløser Photosmart 240, som ble lansert i 2003, og er både mindre, raskere, og har større skjerm enn forgjengeren. Nytt er også at skriveren leveres med bluetooth-plugg, og kan utstyres med et internt oppladbart batteri (ekstrautstyr). Dermed kan den være operativ helt uten kabler. Vektnåla stopper på 1,2 kg - eller 1,5 kg med batteri.

Et enkelt trykk på power-knappen, og frontdekslet legger seg ned og blir til et arkmottak. Samtidig løfter skjermen seg, og i bakkant har det åpenbart seg en sprekk der du kan sette bunken med blanke fotoark.

I fronten sitter det kortlesere for alle aktuelle formater, men vi savner merking av hver enkelt leser. I tillegg finner du her en PictBridge-kompatibel USB-leser for direkte tilkobling av digitalkamera, minneplugg eller den medfølgende Bluetooth-pluggen. Med sistnevnte på plass, kan du altså skrive ut direkte fra PDAer og mobiltelefoner - trådløst.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.