HP Photosmart 5510

Fin skriver til meget lav pris.

Funksjonsrik og enkel å bruke, og med en prislapp som ikke bør skremme noen. HP Photosmart 5510 er et godt kjøp.
Funksjonsrik og enkel å bruke, og med en prislapp som ikke bør skremme noen. HP Photosmart 5510 er et godt kjøp. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Jeg startet min karriere som DinSide-skribent med å ta ansvar for skrivertestene våre, en vårdag i år 2000. Den gang kostet en enkel blekkskriver minst 3000 kroner, og brukte gjerne 10-12 minutter på å skrive ut et fotografi i A4-størrelse i beste kvalitet.

Det gikk tregt, men fotokvaliteten på de beste skriverne var egentlig forbausende bra. Problemet var bare at digitalkameraene den gang var puslete saker, hvis man da ikke hadde 10-15.000 kroner å legge på disken i kamerabutikken.

Utrolig utvikling

Den siste uka har jeg hatt en ny Photosmart-skriver fra HP på testbenken. Den er mye mer enn en enkel skriver. Den har innebygd skanner, kopimaskin, minnekortleser, trykkfølsom fargeskjerm med mulighet for installasjon av apps, den kan kobles til nettverket trådløst, den har internettilgang og egen epostadresse. Sistnevnte betyr at du kan skrive ut fra hvor som helst og fra hvilken som helst enhet, bare den har nettilgang og epostfunksjonalitet. Bilder og dokumenter som skal skrives ut legger du bare som vedlegg. Har du en iPhone eller iPad, kan du skrive ut direkte.

Og den koster 850 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer