HP Photosmart 620

HP satser tungt på å gjøre digitalkamerateknologien tilgjengelig for folk flest, og har en rekke billige modeller på markedet. Vi har sett nærmere på ett av dem, Photosmart 620.

Publisert
Sist oppdatert

HP Photosmart 620 kan leveres med en dokkstasjon, for enklest mulig overføring av bilder til PCen. Kjøper du den, får du også lader og oppladbare batterier. Men likhetene med Kodak EasyShare-serien slutter ikke her.

Funksjonalitet

Både EasyShare CX4230 og Photosmart 620 har innebygd minne (8 MB), som kan utvides ved hjelp av et SD/MMC-minnekort. Begge kamerer er også utstyrt med en knapp for øyeblikkelig deling - ta bildet, og velg en destinasjon for sending (fotoprogram, skriver, epost), eller lagring. Knappen fungerer delvis uten installasjon av programvare i Windows XP, og bildene kan også hentes fra Import-menyen i populære bildebehandlingsprogrammer som Photoshop og PaintShop.

Du kan også, via menyen, velge at Windows skal "se" kameraet som en diskstasjon. Stor fordel, synes vi.

Bildebrikken er på 2 megapiksler, og zoom-objektivet yter 3x. Kombinert med 4x digital zoom har HP regnet seg frem til 12x total zoom. Bildene kan ha to forskjellige oppløsninger, 1650x1250 punkter er er standard, og med det innebygde minnet får du plass til ca 14 bilder i denne oppløsningen (7 i maks kvalitet).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer