HP Photosmart 7350

Den har innebygd leser for en rekke minnekorttyper, kan skrive ut bilder uten å være koblet til PCen, og leveres med CD-brenneprogram. Det er ikke vanlig kost når du kjøper fotoblekkskriver.

Publisert

HP har for alvor kastet seg inn i kampen mot Canon og Epson på fotoblekkmarkedet, blant annet ved å lansere nye skrivere som kan benytte to blekkpatroner med inntil 6 kamre (5 farger + sort) samtidig, og bildeoptimaliseringssystemet PhotoRet IV tidligere i år.

Ekte fotoskriver

Vi har tidligere testet HP DeskJet 5550, som kan gjøres om til en ekte fotoskriver ved å bytte ut den sorte patronen med en trefargers fotopatron (sort/lys cyan/lys magenta). Du kan lese vår test her. På HP Photosmart 7350 er dette snudd på hodet, dvs skriveren leveres med fotopatron som kan erstattes med en sort patron. Sistnevnte er en fordel dersom du planlegger å skrive ut mye tekst. Patronene er for øvrig de samme som sitter i 5550.

7350 er den mest avanserte fotoskriveren fra HP. Den er utstyrt med LCD-panel (ikke grafisk - kun to linjer med tekst), kortleser og knapper for utskrift av fotografier uten å være tilkoblet PC. Minnekort som puttes i kortleseren dukker opp som egne diskstasjoner i Windows Utforsker dersom du kobler skriveren.

Skriveren er også utstyrt med en egen skuff for fotopapir i 10x15-størrelse. Utskrifter på dette spesialformatet kan gjøres uten marger, noe som dessverre ikke er mulig i A4-størrelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer