HP Photosmart 7960

Toppmodellen blant de nye fotoskriverne fra HP er funksjonsrik, men likevel enkel å bruke. Den er dessuten den første skriveren vi har testet som er utstyrt med hele 8 blekkfarger. Hvordan slår det ut på kvaliteten?

HP Photosmart 7960
Publisert

Photosmart 7960 er definitivt den mest avanserte skriveren fra HP noensinne, og inneholder en rekke nye teknikker som i følge HP både skal gi bedre bilder og enklere betjening. Den brede skriveren er utstyrt med en stor LCD-skjerm (2"), og har også leser for samtlige standard minnekort på markedet (inkludert xD-card). Dette, sammen med de "riktige" knappene på selve skriveren, muliggjør både utskrift og enkel bilderedigering - uten å bruke PCen i det hele tatt.

8 blekkfarger

På innsiden sitter det tre kassetter med fargeblekk (gul, magenta, cyan), foto-blekk (lys cyan, lys magenta) og svart blekk. Dermed slipper du å bytte patron hver gang du veksler mellom tekstutskrift og fotoutskrift, slik du må på mange andre fotoskrivere. Men kassetten med svart blekk kan likevel byttes ut med en kassett som inneholder lyst grått og mørkt grått i tillegg til svart blekk. I følge HP skal dette først og fremst gi bedre kvalitet på sort/hvitt-utskrifter.

Skriveren har papirmater i fronten, og denne er todelt. Nederst er det plass til 150 vanlige ark eller 50 fotoark i A4-størrelse, og over sitter en egen beholder for fotokort i inntil 10 x 15 cm. Skriveren kan dessuten utstyres med en duplex-modul som muliggjør automatisk tosidig utskrift; noe som først og fremst er aktuelt på vanlige tekst/grafikk-utskrifter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer