HP Photosmart 850 - side 2

Minnekortet er av typen SD-Card, og batteriene som følger med er 4 vanlige av AA-typen.
Minnekortet er av typen SD-Card, og batteriene som følger med er 4 vanlige av AA-typen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kameraet benytter de små SD-minnekortene, og kortet som følger med er på 16 MB. Det gir ikke mer enn 6 bilder i full oppløsning og høyeste kvalitet, det er tross alt snakk om et 4 millioner effektive bildepunkter (2272 x 1712 punkter). Standardinnstillingene gir 13 bilder på det medfølgende minnkortet.

Du kan velge mellom to oppløsninger, høyeste eller 1136 x 848 punkter (1 megapiksel), med tre forskjellige komprimeringsgrader, representert med stjerner i søkeren. Vi skulle gjerne sett at man kunne velge en oppløsning som lå midt i mellom her. I tillegg kan kameraet ta opp video i MPEG1-format, inntil 60 sekunder med lyd.

Oppladbart er ekstrautstyr

Strøm får kameraet fra fire AA-batterier, oppladbare batterier er dessverre ekstrautstyr. Produktsjef i HP, Amund Hamre, opplyser at oppladbare batterier og dokkingstasjon vil koste rundt 500 kroner ekstra. De fire batteriene som fulgte med kameraet var tomme etter ca 50 bilder, men da hadde vi brukt zoomen og LCD-skjermen mye. Likevel er vi vant til bedre levetid, for eksempel på Casio QV-4000, som også bruker 4 AA-batterier.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer