HP Photosmart 850 - side 3

Publisert
Sist oppdatert
God søker

Uten å reflektere noe særlig over det, fant vi det ofte naturlig å bruke den vanlige søkeren istedenfor LCD-skjermen. Denne er nemlig meget god, og fungerer godt når lysforholdene er vanskelig Siden den er elektronisk, gir den deg all den informasjonen du vanligvis bare finner på den store skjermen, og HP har vært flinke til å gjøre denne informasjonen lettforståelig. Her står det for eksempel i klartekst ”unable to focus” eller ”Focus too far” over søkerbildet, istedenfor de mer eller mindre uforståelige symbolene vi finner på mange andre digitalkameraer. Dessuten ser du med en gang hvordan innstillinger vedrørende hvitbalanse og eksponering påvirker resultatet. Meget bra.

Gode bilder, men noe bildestøy

Vi har knipset en rekke bilder under testperioden, og kan konkludere med at kameraet gjør en bra jobb både innendørs og utendørs, kanskje særlig utendørs. Et stort pluss at kameraet har innebygde sensorer som automatisk roterer bildene dersom du tar bilder på høykant – uten kvalitetstap.

Dessverre er noen av bildene befengt med en viss grad av bildestøy, først og fremst merket vi dette på bilder tatt innendørs, med blits, og på store flater med samme farge. Uten at vi skal begi oss ut på noen spekulasjoner, minner disse artefaktene mistenkelig om de vi har funnet på bilder tatt med enkelte Fujifilm-kameraer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer