HP Photosmart 850

- Folk vil ha masse zoom, og det skal de få, uttalte utviklingssjefen I HP, Paul Baser, da vi intervjuet ham under Photokina-messen. Første bevis er Photosmart 850, med 8x zoom.

Publisert

Flere og flere nye digitalkameraer blir levert med en kraftig optisk zoom. Både Sony, Olympus og flere av de andre store produsentene har kameraer med inntil 10x optisk zoom.

Proff-look

HP Photosmart 850 har en utforming som minner om et speilreflekskamera, og gir ved første øyekast et inntrykk av å være en representant fra proffklassen. Fakta er at HP sikter seg inn mot massemarkedet, og har derfor lagt vekt på brukervennlighet og lav pris. Hvis du ønsker å gjøre manuelle innstillinger har du i tillegg langt flere valg enn på de fleste tidligere modellene vi har sett på fra HP, for eksempel Photosmart 715. Se tekniske detaljer for en oversikt her.

Innpakningen er utelukkende i plast, men stativfestet er heldigvis i metall. Ved å bruke plast istedenfor magnesium/aluminium, har HP holdt produksjonskostnadene nede, og dermed også prisen i butikken.

Kraftig zoom, svak vidvinkel

Objektivet er levert av Fujifilm, har 8x optisk zoom, med brennvidder som tilsvarer 37-300 mm på et kamera for 35 mm film. Ikke den aller beste vidvinkelen, med andre ord. I tillegg finnes 7x digital zoom.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer