HP PhotoSmart C30

Publisert

3311">Se bilder tatt med kameraetI denne testen havner HP C30 i gruppen av kameraer midt på treet. Bildekvaliteten er OK, men ikke topp.

Middels bildekvalitet

Bildet av krevende testoppsett fikk et blåskjær, og er i tillegg litt mer uskarpt enn Olympus og Kodak. Bildet ligner til forveksling på bildene fra Konica-kameraet og har samme oppløsning. Blåskjæret er ikke helt enkelt å rette uten at bildet ender opp med et gulskjær.

Bildet på kjøpesenteret ble for mørkt, men det er enkelt å rette. Forøvrig registeres detaljene bra på dette bildet. Utebildet er også litt mørkt, men også dette har OK skarphet.

Alt i alt er bildekvaliteten ikke den beste i testen, men heller ikke den dårligste.

Grumsete LCD-skjerm

HP C30 har ikke noe imponerende utstyrsnivå, men de viktigste komponentene er på plass. I esken finner du kabel til PC/TV og en batterieliminator. Vi savner oppladbare batterier, men det koster jo ikke allverden å kjøpe ekstra.

Kameraet styres med enkle trykknapper på kamerahuset, og noen valg justeres på LCD-skjermen bak på kameraet. HP er kjent for å lage brukervennlige dataprodukter, og det har de også klart med dette kameraet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer