HP Photosmart C8180

Vi har testet det som sannsynligvis er verdens mest funksjonsrike funksjonsskriver.

Publisert
Sist oppdatert

Utvalget og salget av rene blekkskrivere skranter. Nå er det multifunksjonsskrivere det fokuseres på, både hos produsentene og i markedet generelt. Det er her den store utviklingen skjer, og HP sitter i førersetet sammen med Canon, Epson og Lexmark.

For noen år tilbake var multifunksonsskrivere ofte satt sammen av nest-best teknologi for å holde prisene på et akseptabelt nivå. Slik er det ikke lenger, du kan få en meget god multifunksjonsskriver for 1.500-2.000 kroner som består av kvalitetsdeler fra A til Å.

Delene er blitt billigere, men det hender ikke sjelden at produktene selges med tap. Grunnen er ganske enkelt at en skriver er like lite en engangskostnad som mobilen din. Blekket holder ikke evig, verken i antall sider eller datomessig, og kostnaden knyttet til innkjøp av nye kan være betydelig.

Tvinges til å tenke nytt

Kvaliteten på utskriftene har nådd et så høyt nivå selv på de rimeligste produktene, at den jevne forbruker ikke klarer å skille fotoutskriftene fra laboratoriebilder. Dermed tvinges bransjen til å tenke alternativt for å opprettholde (og helst øke) kjøpelysten i markedet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.