HP Photosmart R927

TEST: Som en av de første publikasjonene i verden, har vi fått lov til å leke oss med HPs nye toppmodell. Her er dommen!

Publisert
Sist oppdatert

HP har lenge vært blant de flinkeste i klassen når det gjelder brukervennlighet, med menyer på norsk, lettfattelige tilbakemeldinger og innebygde funksjoner i kameraet som nesten gjør det unødvendig å overføre bildene til PC før de skrives ut. Da vi var på PMA-messen i Orlando forrige uke, pratet vi med noen av HPs høye herrer der de bekreftet vår mistanke om at målgruppen for samtlige av HPs kameraer først og fremst var amatører som trengte noe enkelt, og som gjerne bare ville ta ut minnekortet og levere til fremkalling uten noe mer PC-mikkmakk.

Med en veiledende pris på tre tusenlapper (pluss 500 for krybba) får du åtte megapiksler og en tre tommers skjerm pakket inn i børstet stål. Objektivet er levert av Fuji og byr på 3x optisk zoom (7.5-22.5mm, som tilsvarer ca. 35-105mm på 35mm-språk) med blenderåpning på f/2.8 til f/5.0 på henholdsvis vidvinkel og tele. Med andre ord et relativt lyssterkt objektiv når zoomen ikke brukes, men litt i svakeste laget på full tele. CCD-brikken er av typen 1/1.8” – ganske vanlig for denne typen kamera, selv om åtte megapiksler på en så liten brikke støymessig kan by på problemer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer