HP Photosmart R937

TEST: Dette kameraet vil vekke oppsikt. Sjekk detaljene og bildene.

Publisert
Sist oppdatert

Ikke mange kameraprodusenter er like flinke til å tenke brukervennlighet som HP. Derfor har vi mange ganger berømmet dem for nettopp det. Vi må imidlertid si vi var meget spente i møtet med det helt spesielle kameraet R937, som har så stor skjerm at det knapt har vært plass til knapper på baksiden.

Skjermen måler nemlig hele 3,6 tommer, og knapper, eller mangel på sådanne, er ikke noe problem. Skjermen er nemlig trykkfølsom, og "knapper" dukker opp når du trenger dem. Men kameraet er innovativt på flere områder, men det kommer vi tilbake til senere i denne anmeldelsen.

Først noen harde fakta:HP Photosmart R9378 megapiksels bildebrikke (3298 x 2472 piksler)1/2,5-tommers CCDFujinon vertikal zoomlinse, 3x optisk (tilsv 39 til 118 mm)ISO 100-16003,6" trykkfølsom skjerm, 230 400 pikslerVideoopptak 640 x 480 piksler med lyd, 24 bilder pr sekund, maks 2 GB videofiler32 MB internminne + støtte for SD(HC)-kortMål: 104,1 x 25,4 x 71,2 mmVekt: ca 200 gramVeiledende pris: 2.399 kronerSkjermen er naturligvis uvanlig dominerende, den er så stor at det vekker oppsikt når du fotograferer. For øvrig er det verdt å nevne at kameraet er fritt for utstikkende detaljer, takket være at objektivet er av periskop-typen som kun beveger seg på innsiden av kamerahuset.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer