HP PSC 1610

Denne er blant de aller raskeste skriverne på tekst og grafikk, og kan i tillegg både skanne og kopiere. Prisen bør dessuten ikke skremme noen.

HP PSC 1610
Publisert

Salget av multiskrivere (skanner, skriver, kopimaskin) har hatt en bratt, stigende kurve de siste årene, mens salget av skannere og blekkskrivere har stagnert og sunket. Grunnen har vært enkel; å kombinere flere produkter i en enhet er praktisk, det sparer plass, og forenkler tilkoblinger til PCen med tilhørende kabelspaghetti.

Når multiskriverne nå tar like liten plass som dedikerte blekkskrivere, har like god utskriftskvalitet og hastighet, tror vi blekkskriverne går en svært tung tid i møte.

Mange funksjoner

Også prismessig er multiskriverne nå svært gunstige. Enheten vi har sett nærmere på denne gang, HP PSC 1610 All-in-One, har for eksempel en veiledende pris på 1.500 kroner inkl mva. Den kan operere som en enkel kopimaskin, og skrive ut digitale bilder, uten å være tilkoblet PCen i det hele tatt. Kobler du den til PCen, får du fullt utbytte av funksjonaliteten, og kan skanne og skrive ut dokumenter og bilder.

Skanneren har en oppløsning på 1200 x 2400 dpi, fargedybden er 48 bit. Skriveren produserer de beste fotoresultatene ved 600 x 600 dpi, i likhet med de fleste HP-skriverne.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer