HP reduserer prisene

Skal du kjøpe bærbar datamaskin fra Hewlett-Packard, bør du kanskje vente til 1. mars. I USA har prisene blitt redusert med opp til 25%. I Norge har Hewlett-Packard foreløpig redusert prisene på sine tre mest solgte maskiner med 12-14%.

HP reduserer prisene
Publisert

Hewlett-Packard i Norge vet allerede hvilke datamaskiner som kommer til å bli redusert i pris 1. mars, og også hvor mye. Det vil være de samme modellene som i USA, og det kommer til å bli omtrent like store prisavslag.

Hewlett-Packard i Norge valgte i første omgang å redusere prisene på den aller mest populære Omnibook 2100-maskinen med PII233-prosessor, samt de to mest populære 4100-maskinene, med PII233 og PII300 prosessorer. Besparelsene blir på 2000- 3000 kroner (ekskl. moms).

Resten av Hewlett-Packards produktserie kommer dermed ikke til å få prisene redusert på flere uker. Hewlett-Packard Norge forklarer denne forsinkelsen med at Europa pleier å ligge noen uker etter USA.

Størst prisreduksjon av de bærbare maskinene i USA fikk Omnibook 7100, som med et avslag på 25%, nå er over US$1000 billigere enn den var i forrige uke. Enda større prisavslag kom på tilleggsprodukter, hvor bla. en DVD-spiller ble redusert med hele 60%.

HP lanserte i slutten av forrige måned en helt ny serie, Omnibook 900, som er superslanke maskiner basert på Intels aller siste og kraftigste prosessorer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer