HP satser tungt på fotoskrivere

Nå er HP for alvor på vei inn på markedet for fotoskrivere, og lanserer hele fem nye modeller i forskjellige prisklasser. Størst interesse knytter det seg rundt toppmodellen Photosmart 7960, som bruker hele 8 blekkfarger!

Publisert
Sist oppdatert

Alle de fire blekkskriverne er ekte fotoskrivere, dvs de har minst 6 blekkfarger. Toppmodellen er utstyrt med to ekstra blekktanker som inneholder lyst grått og mørkt grått blekk. Dette skal i følge produktsjef i HP, Amund Hamre, gi ekstremt god kvalitet på blant annet fotoutskrifter i sort/hvitt.

Patronen med fotofargene sort/lys magenta/lys cyan kan byttes ut med en patron med sort blekk, og dermed kan skriverne benyttes som vanlige allround-skrivere for tekst og dokumenter.

Samtlige modeller er dessuten utstyrt med kortleser som støtter samtlige vanlige minnekortstandarder på markedet (inkludert xD), samt inngang for å koble til av HP-kameraer for direkte utskrift uten å gå via PCen (sistnevnte gjelder ikke 7260).

Photosmart 7260 - for nybegynnere

Denne skriveren har fått en veiledende pris på 1.095 kroner inkl mva. Her er det lagt vekt på plassbesparende design og enkelhet foran funksjonalitet. Skriveren har fått to nye knapper slik at du kan velge om du vil skrive ut enkeltbilder i A4 og 10 x 15 cm uten kanter, eller en montasje av fotografier. Det betyr at du kan skrive ut bilder uten å koble skriveren til PC. En tredje knapp brukes for å laste opp inneholdet på minnekortet til PCen, dersom denne er tilkoblet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer