HP Scanjet 3400C

Den største skanneren i testen betyr ikke nødvendigvis den beste. Men HP Scanjet 3400C byr på flere gode egenskaper. Vel og merke hvis du har plass på skrivebordet. God plass.

Publisert

HP Scanjet 3400C, med det noe innovative ytre, er ikke noe for folk på farten. Den er klart størst og tyngst av alle skannerne i testen, men har ikke større skanneflate av den grunn. Den skiller seg klart ut fra de andre, ikke bare i størrelse, men også i design. HP vil tydeligvis være med på å forandre det tradisjonelle, beige datautstyret. Spørsmålet er om de har lykkes. Vi tror ikke det, og synes rett og slett skanneren fremstår som klumpete og snodig. Men det er utenpå.

For spesifikasjonene er det nemlig ikke noe å si på. 600 x 1200 ppi og 36 bit fargedybde er sterke tekniske spesifikasjoner. Oppløsningen er i praksis 600 ppi, siden et bilde ikke kan bestå av flere piksler den ene veien enn det andre. Løsningen blir å interpolere de manglende pikslene i 1200 x 1200, noe som vil bety en reduksjon i kvaliteten. Fargedybden er riktignok noe lavere enn de beste i testen, men det behøver ikke å ha avgjørende betydning for fargekvaliteten.

Både USB og parallell

Som de andre skannerne i testen, er også denne Twain-kompatibel. Det betyr at du kan bruke dine vanlige bildebehandlingsprogrammer, som Photoshop og Paint Shop Pro, og starte skanneren derfra. Som eneste skanner i testen, leveres HP Scanjet 3400C med parallell-tilkobling i tillegg til USB, men er avhengig av ekstern strømkilde.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer