HP Scanjet 4670: Elegant gjennomsiktig skanner

En skanner må ikke være en flat kasse med lokk, den kan også være en elegant glassramme som lener seg mot et matchende stativ. Her er vårt førsteinntrykk.

HP Scanjet 4670: Elegant gjennomsiktig skanner
Publisert
Sist oppdatert

Skanneren ble introdusert tidlig i høst, og vi har skrevet om hvordan den ser ut og fungerer i denne artikkelen. Nå har vi mottatt et eksemplar til test, og her er vårt førsteinntrykk.

Oppkobling og installasjon

Denne pakkeløsningen består av selve skanneren, et bordstativ og et adapter for skanning av film. I tillegg er det strømforsyning og en spesialkabel med tre ender. Denne plugges inn i ledningsstumpen som kommer fra skanneren, i kabelen fra strømforsyningen og i en USB-port på PCen.

Ledningen er såpass lang at du godt kan løfte skanneren opp i taket mens den er koblet til en PC som står på et bord. Kjekt når du skal skanne bilder som henger høyt oppe på veggen...

Installasjon på den første test-PCen var mislykket, etter at vi hadde installert programvaren og koblet til skanneren med USB-kabelen fikk vi en feilmelding om at vi hadde koblet til en ukjent enhet.

På en annen PC kom det også en feilmelding etter at vi hadde koblet til skanneren, om at maskinvaren kanskje ikke ville fungere som den skulle.

Men det gjorde den, heldigvis.

Hendig i bruk

Den fysiske utformingen er ikke bare stilig, den er også praktisk. Vi har brukt flat-skanner i flere år, og det er alltid like spennende å se om bildene man la i har forskjøvet seg eller ikke når man har skannet ferdig.Her er det fullt innsyn, og lett å justere bilder eller papirer som står i rammen, mens selve skannerplaten vippes til siden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer