HP SureStore CD-Writer Plus 8100i

Hewlett Packard leverer lagringsenheter av alle typer og er først ute med en CD-Brenner som leser CDer like raskt som en ren CD-ROM-leser. I motsetning til de andre brennerne til HP, som kommer fra Philips, kommer denne brenneren fra Sony. Den leser og skriver alle formater med topp ytelse.

Publisert

Allerede da vi 1153" target="_top">skrev om denne brenneren som en nyhet, så vi frem til å teste den. HPs nye CD-brenner skulle for første gang virkelig hale inn på de rene leserne i ytelse. Med hele 24X-lesing, er det ikke lenger nødvendig med en separat leser.

Falske rykter

Ryktene har fortalt oss at HPs påstand om 24X-hastighet er feil. Den skulle ikke være raskere enn 12X, og det er jo ikke lenger noen nyhet. Vi har nå kontrollert dette, og kan fastslå at den er fullt på høyde med en del 24X-lesere som vi har testet i vår 33" target="_top">test av CD-ROM-lesere. Ytelsesgrafen nedenfor demonstrerer dette.

Gjør alt

I tillegg til å levere topp ytelse, både leser og skriver denne brenneren absolutt alle de CD-formatene som finnes i dag. Med 4X-skriving på CD-R og 2X-skriving på CD-RW, får den et stort bruksområde. Selve ytelsen på skrivingen av CD-R og CD-RW er identisk med Yamaha og CD-R-ytelsen er identisk med de andre 4X-brennerne. Dette er som forventet da det er liten eller ingen forskjell på skriveytelsen innenfor hver kategori.

Mye programvare

HP leverer med et godt utvalg programvare. Den leveres med Adaptec Direct CD, Adaptec Easy CD Audio, Adaptec Easy CD Creator, HP SimpleTrax og HP Disaster Recovery.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer