HP utvikler trådløs teknologi for skrivere

Hewlett-Packard har blitt partner i Bluetooth Special Interest Group, hvor selskapet skal være med på videreutviklingen av denne teknologien. HPs fremtidige skrivere, samt andre produkter, vil inkludere Bluetooth-standarden for trådløs kommunikasjon med andre dataenheter.

HP utvikler trådløs teknologi for skrivere
Publisert

Hewlett-Packard (HP) er ingen hvem-som-helst på skriver-markedet. 900-serien av HPs blekkskrivere gjorde det bl.a. veldig sterkt i DinSides nye 4702">test av blekkskrivere.

Nå har HP oppnådd partnerstatus i Bluetooth Special Interest Group, en gruppe selskaper som leder utviklingen av Bluetooth-teknologien for trådløs kommunikasjon. Andre selskaper i gruppen er 3Com, Ericsson, IBM, Intel, Lucent, Microsoft, Motorola og Nokia.

Som partner i denne gruppen, kommer HP til å lede utviklingen av Bluetooth-standarden for hvordan skrivere skal kommunisere med andre produkter som benytter Bluetooth-teknologien.

Resultatet av partnerskapet blir også at HPs DeskJet, LaserJet og PhotoSmart skrivere samt selskapets digitale kameraer, bærbare og stasjonære PCer og håndholdte PCer kommer til å støtte Bluetooth i nær framtid.

HP kommer til å utvikle Bluetooth parallellt med infrarød-teknikken, i følge markedssjefen for HP i Sverige, Thomas Persson.

- Vi tror at Bluetooth kommer til å bli en viktig teknikk for trådløs kommunikasjon. Markedspotesialet er stort, i følge visse opplysninger kommer det i år 2006 til å finnes over 400 millioner enheter som anvender Bluetooth, sier Persson.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer