HP viste nye kameraer

Onsdag 2. mars fikk vi se de nye kameraene fra HP. Mest interesse knyttet det seg til R717, som er betydelig oppgradert og betydelig billigere enn den lovpriste forgjengeren.

Publisert
Sist oppdatert

Under HP sin nordiske presselansering i Oslo 2. mars, fikk vi både se og prøve de nye kameramodellene fra HP. Mest interesse var knyttet til Photosmart R717, som er en oppgradering av fjorårets store suksess R707. Det kameraet vant flere tester, og beviste at HP mener alvor med sin kamerasatsning.

Photosmart R717

R717 har fått nytt, og i følge HP, bedre objektiv, større CCD-brikke og større LCD. Det har også blitt noe raskere på enkelte oppgaver - men likevel ligger prisen tusen kroner lavere enn R707 kostet da det ble lansert for et år siden. Det sier litt om hvor raskt utviklingen går på dette markedet for tiden.

Bildebrikken er økt fra 5 til 6 megapiksler. Objektivet er denne gangen merket HP, og du kan zoome 3x optisk + 8x digitalt. Autfokusen har flere soner, og vårt foreløpige inntrykk er at fokusegenskapene er meget gode selv under dårlige lysforhold. Dette vil vi selvsagt komme tilbake til når vi får testet kameraet senere i vår.

LCDen er økt fra 1,5" til 1,8", noe som nærmest er et minstekrav i dagens marked. Kameraet har innebygd 32 MB minne - som kan utvides ved hjelp av SD/MMC-minnekort.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer