HP Envy Wood

HPs nyeste er «hel ved»

Lanserer spesialutgaver med tredetaljer og gjør en viktig oppgradering.

WOOD-SERIEN: HP lanserer en spesialutgave av sine Envy-PC-er med tredetaljer. Foto: HP
WOOD-SERIEN: HP lanserer en spesialutgave av sine Envy-PC-er med tredetaljer. Foto: HP Vis mer
Publisert

Plast eller metall er stoffene som man oftest forbinder med bærbare PC-er, men HP har det seneste året utforsket nye detaljer. I fjor kom Spectre Folio, en unik PC bestående delvis av lær, og i år tester PC-produsenten ut treverk.

Under Computex-messen i Taiwan denne uken, introduserer HP Envy Wood-serien som består av tre ulike spesialutgaver med tredetaljer: «Natural Walnut», «Pale Birch» og «White Birch» . PC-ene er riktig nok ikke skåret ut av et trestykke, men det er selve området rundt styreflaten som har en treoverflate.

Wood-serien blir tilgjengelig som spesialutgaver av følgende modeller:

  • Envy 13 og 17
  • Envy x360 13 og x360 15

Foruten detaljer i tre, kan PC-ene skilte med Amazon Alexa, fingersensor og HPs Webcam Kill Switch-løsning som sørger for at du ikke behøver å bekymre deg for at noen smugkikker på deg gjennom PC-ens kamera. Modellene er for øvrig konfigurert tilsvarende som sine nylig annonserte motparter i metall, men kan også utstyres med nestegenerasjon Intel Core-prosessorer og andregenerasjon AMD Ryzen Mobile-prosessorer.

Hvis disse modellene er like gjennomført som Spectre Folio, kan brukerne se frem til en forholdsvis god PC-opplevelse. Spesielt med tanke på nyheten du kan lese om under bildene.

HP Envy i tre og metall.
HP Envy i tre og metall. Vis mer
HP Encvy i White Birch, eller bjørk som det heter på norsk.
HP Encvy i White Birch, eller bjørk som det heter på norsk. Vis mer

Endelig, HP

Én ting som kommer godt mer her, er at HP omsider har oppdatert styreflaten på sine nye PC-er.

Vi har tidligere kritisert HP for å levere under gjennomsnittet gode styreflater, men de fleste irritasjonsmomentene er trolig ikke å finne i de nye PC-ene. Årsaken er at selskapet har skrotet Synaptics-driverne til fordel for Microsofts offisielle Precision, som er utviklet av Windows-produsenten og er blitt kjent for å være de beste på markedet. Endelig har også HP, som de fleste andre PC-produsentene, valgt å adoptere disse driverne.

Microsoft Precision-styreflater er på plass i Envy-serien bestående av 13, 17, 360 13 og x360 15, både tre- og metallmodellene.

PS. Priser er ikke offentliggjort, men du kan forvente å se Wood-modellene i butikk i løpet av høsten.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer