HP Envy Wood

HPs nyeste er «hel ved»

Lanserer spesialutgaver med tredetaljer og gjør en viktig oppgradering.

WOOD-SERIEN: HP lanserer en spesialutgave av sine Envy-PC-er med tredetaljer. Foto: HP
WOOD-SERIEN: HP lanserer en spesialutgave av sine Envy-PC-er med tredetaljer. Foto: HP Vis mer
Publisert

Plast eller metall er stoffene som man oftest forbinder med bærbare PC-er, men HP har det seneste året utforsket nye detaljer. I fjor kom Spectre Folio, en unik PC bestående delvis av lær, og i år tester PC-produsenten ut treverk.

Under Computex-messen i Taiwan denne uken, introduserer HP Envy Wood-serien som består av tre ulike spesialutgaver med tredetaljer: «Natural Walnut», «Pale Birch» og «White Birch» . PC-ene er riktig nok ikke skåret ut av et trestykke, men det er selve området rundt styreflaten som har en treoverflate.

Wood-serien blir tilgjengelig som spesialutgaver av følgende modeller:

  • Envy 13 og 17
  • Envy x360 13 og x360 15

Foruten detaljer i tre, kan PC-ene skilte med Amazon Alexa, fingersensor og HPs Webcam Kill Switch-løsning som sørger for at du ikke behøver å bekymre deg for at noen smugkikker på deg gjennom PC-ens kamera. Modellene er for øvrig konfigurert tilsvarende som sine nylig annonserte motparter i metall, men kan også utstyres med nestegenerasjon Intel Core-prosessorer og andregenerasjon AMD Ryzen Mobile-prosessorer.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer