HTC Flyer

Alt ligger til rette for at HTCs første nettbrett skal gjøre et veldig godt inntrykk. Likevel føler vi oss litt snytt.

IKKE SÅ STOR: Det har sine fordeler at HTC Flyer er så beskjeden i størrelse, men svakheten er åpenbar: surfing, filmer, bøker og spill ser bedre ut på en ti tommer stor skjerm enn på en sjutommer. Foto: Per Ervland
IKKE SÅ STOR: Det har sine fordeler at HTC Flyer er så beskjeden i størrelse, men svakheten er åpenbar: surfing, filmer, bøker og spill ser bedre ut på en ti tommer stor skjerm enn på en sjutommer. Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ingen bør være overrasket over at HTC endelig kommer med sitt første nettbrett. De måker ut mobiltelefoner i et tempo som sannsynligvis bare overgås av Nokia, uten at det - stort sett - går på bekostning av kvaliteten. Den taiwanske mobilprodusenten holder et imponerende høyt nivå på telefonene sine.

Derfor stiger automatisk forventningsnivået når de endelig debuterer på nettbrettmarkedet. Vi er litt overrasket over at de går for en variant med sjutommers skjerm, men vi er overhodet ikke overrasket over at de velger Android som operativsystem. HTC er glad i Googles åpne mobilplattform, med strek under mobil, og selv om Flyer foreløpig kjører en Android-utgave som ikke er spesialtilpasset nettbrett, sies det fra offisielt hold oppgraderingen til nettbrett-Android - entusiastene kjenner det som "Honeycomb" - skal være rett rundt hjørnet.

Innholdsfortegnelse:

  1. To modeller - én er "mobil"
  2. Hva skal du med pennen?
  3. Fin-fin skjerm
  4. Rask - men ikke rask nok?
  5. Resten kjenner vi
  6. Middelmådig batteri
  7. Konklusjon
Hvis det blir litt for teknisk er dette enklere å forstå: Flyer skal bli bedre om ganske kort tid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer