HTML-editorer: Stor test

I denne testen har vi gjort et skjønnsomt utvalg blant de mange HTML-editorene som er tilgjengelig på markedet. Vi sammenligner programmer som er i vanlig salg i Norge, og programmer som må lastes ned over Internett.

Foto: Torvald Kvamme
Foto: Torvald Kvamme Vis mer
Publisert

Noen av programmene i testen er faktisk gratis, mens de dyreste koster noen tusenlapper. Dette er derfor også en fin anledning til å sjekke om det er noen vits å kjøpe et program via vanlige kanaler fremfor å laste ned over Internett.

Sett opp din egen test

Programmene er tildels svært ulike, noe som gjør det spesielt viktig at du selv velger ut hvilke egenskaper ved en HTML-editor som teller mest for deg. Produktvelgeren vil fortelle deg hvilken programpakke som passer akkurat ditt formål best. Dette er et Javaprogram hvor du kan velge ut det programmet som passer best utfra hvilke egenskaper du er på jakt etter, og hva du synes det er viktigst å legge vekt på.

Hva kan du egentlig gjøre på Internett?

Hvis du er usikker på hva du skal vektlegge, bør du først lese artikkelen om hva HTML-editorer kan gjøre for deg. Her gir vi deg oversikten over teknologien på Internett.

Designtips

En annen faktor som bestemmer hvilken HTML-editor du bør velge, er ditt eget ambisjonsnivå. Avanserte løsninger koster tid og penger, og det er slett ikke alltid at de lønner seg. Her vil du finne nyttige designtips som gjør terskelen for å komme i gang mye lavere. Med disse reglene kan du sikre at budskapet når frem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer