Hulu - gratis nett-tv

Heroes, Prison Break, Family guy, The Office - se dem helt gratis.

Publisert
Sist oppdatert

Vi har allerede skrevet opp og ned i mente om nett-tv, og i undertegnedes spådommer for 2008 er nett-tv ett av de sentrale stikkordene.

Den spådommen forsterkes bare ytterligere av Hulu; en ny nettjeneste som lar brukerne se på populære tv-serier helt gratis og lovlig. Det er nemlig blant annet NBC og Fox som står bak denne nettjenesten.

I utgangspunktet er tjenesten bare tilgjengelig for amerikanske borgere, på samme måte som Pandora også lukket dørene for resten av verden for en tid tilbake (les også: Slik åpner du Pandora igjen.

Vi har imidlertid en godbit til deg, som gjør at du kan bruke nettjenesten fra Norge - mer om den lenger ned i artikkelen.

"Alle" de beste TV-seriene

Først litt om Hulu - dette er en nettjeneste som foreløpig er på privat beta-stadiet; noe som betyr at du trenger en invitasjon for å få være med. Vi har dessverre ingen å dele ut i dag, så du får heller bruke InviteShare og prøve å få en invitasjon der, eller registrere deg på hulu.com for å få en invitasjon etter hvert.

Hulu tilbyr det meste av det som rører seg av populære TV-serier i USA. Alle episoder som er sendt til nå ligger tilgjengelig og oppdateres fortløpende etter hvert som de sendes på amerikansk TV. Kvaliteten er selvsagt litt så som så, men langt bedre enn den du finner på YouTube, for eksempel.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer