Humble Indie Bundle 3

5 spill. Betal hva du vil.

Hvor mye er du villig til å gi for disse fem spillene? Du bestemmer prisen.
Hvor mye er du villig til å gi for disse fem spillene? Du bestemmer prisen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Nok en gang er det duket for en runde med Humble Indie Bundle – den tredje fjerde i rekken (den første uten "Indie"). Det betyr at du kan kjøpe fem indie-spill, som egentlig har en totalverdi på rundt $50, til en pris du bestemmer helt selv.

Deler av inntektene går også til veldedighet, og når du betaler kan du selv velge nøyaktig hvordan pengene fordeles, enten du vil gi alt til utviklerne, alt til veldedighet eller fordele det litt mellom dem.

Spillene er alle kompatible både med Windows, OSX og Linux og selges helt uten form for kopibeskyttelse.

De fem spillene du får med i pakken er Crayon Physics Deluxe, Cogs, vvvvvv, Hammerfight og And yet it moves. Under ser du en filmsnutt som viser litt fra hvert spill:

Linux-brukere betaler mest

I skrivende stund er det solgt over 90.000 eksemplarer av denne spillpakken, og gjennomsnittskunden har betalt $4,73, eller cirka 25 kroner. Windows-brukerne er mest gjerrige med snittpris på $3,83, mens OSX og Linux har henholdsvis $6,14 og $10,84 i snitt.

Enkelte har også bladd opp store beløp til det gode tiltaket, og på topplisten finner vi flere som har betalt over $1000 for spillpakken ($4048 er det høyeste i skrivende stund).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer