Humble Indie Bundle 5

4 spill til valgfri pris. Betaler du mer enn snittet, får du spill nummer fem.

Denne utgaven av Humble Indie Bundle er den beste til nå, mener vi. Alle spill har metascore på 85 eller mer.
Denne utgaven av Humble Indie Bundle er den beste til nå, mener vi. Alle spill har metascore på 85 eller mer. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er duket for den femte utgaven av Humble Indie Bundle, der du kan kjøpe fem gode spill fra indie-utviklere for en svært god pris.

Skulle du ha kjøpt de fem spillene på vanlig måte, hadde nemlig den totale prislappen havnet på rundt $110.

Som med tidligere utgaver av Humble Indie Bundle, står du fritt til å betale akkurat hva du vil, men det femte spillet, Bastion, er kun tilgjengelig dersom du betaler mer enn gjennomsnittet, som i skrivende stund (fredag formiddag) er $7,60, altså snaue femtilappen med dagens kurs. Det er uansett over 90% rabatt.

Linux-brukerne er de mest spandable, noe som også har vært tilfelle de tidligere rundene. Etter over 200.000 solgte pakker, har Linux-brukerne betalt $11,87 i snitt, mens Mac- og Windows-brukerne henholdsvis har betalt $9,11 og $7,07.

Som du har skjønt, er alle spillene tilgjengelig for både Windows, Mac og Linux, og de er helt DRM-frie slik at du godt kan kopiere det over på den andre PC-en om du disponerer flere. En gulrot er også at du får med soundtracket til hvert spill – i både MP3 og FLAC-format.

Her er spillene

Denne gangen er det virkelig noen godbiter i denne spillpakken, som i våre øyne fremstår som den beste til nå. Lenkene på spillene går rett til spillets Metacritic-side; som samler inn omtaler fra verden rundt og kalkulerer en metascore (0-100).

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer