Hva gjorde DU i går?

Verdens enkleste dagbok.

Hva gjorde DU i går?
Publisert
Sist oppdatert

Muligens er du en av mange som har hatt som ambisjon å skrive dagbok, slik at du alltid kan gå tilbake og se hva du gjorde en gitt dag.

For mange blir det derimot med ambisjonen.

Memiary er en forfriskende annerledes nettjeneste. Konseptet er banalt enkelt, men etter å ha prøvd et par dager, har det plutselig blitt en liten sport å knotte ned noe hver dag.

For å gjøre ting enkelt, får du nemlig kun lov til å skrive ned fem ting hver dag. Fem korte setninger om hva du har gjort, enkelt og greit.

De 25 beste nettjenestene

Registreringsprosessen er enda enklere. På forsiden er det ett felt: brukernavn/epost (velg selv!), og etter å ha skrevet det inn, har neste side et passordfelt. Deretter er du oppe og kjøre.

Fem ting hver dag. Så enkelt.
Fem ting hver dag. Så enkelt. Vis mer


Nå er poenget å skrive ned fem punkter hver dag om hva du har gjort. Du kan redigere i etterkant (via et elegant og funksjonelt AJAX-grensesnitt), både for dagen i dag og tidligere dager, og du kan velge å få vist alt du har gjort den siste måneden, for eksempel.

Memiary er kanskje litt FOR enkelt foreløpig - det er for eksempel ingen støtte for eksportering av data, påminnelser om å fylle ut eller den slags, men hvem vet - kanskje vil skaperen implementere dette etter hvert?

I sin blogg beskriver han hvordan tjenesten ble klekket ut, og at han kodet hele greiene på 25 timer. Faktisk er innlegget ganske god lesning og god motivasjon for deg som lengter etter å lage noe helt selv.

Og - som vår kilde, ReadWriteWeb, så treffende sier det: Little services like this might not turn the world upside down, they might not take markets by storm or get acquired for tens of millions of dollars - but they can make a difference in the lives of the people who use them. Isn't that really why most of us are here on the internet, anyway?

Du oppretter dagboken på fire sekunder herfra: http://www.memiary.com/

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer