Hva gjorde DU i går?

Verdens enkleste dagbok.

Hva gjorde DU i går?
Publisert
Sist oppdatert

Muligens er du en av mange som har hatt som ambisjon å skrive dagbok, slik at du alltid kan gå tilbake og se hva du gjorde en gitt dag.

For mange blir det derimot med ambisjonen.

Memiary er en forfriskende annerledes nettjeneste. Konseptet er banalt enkelt, men etter å ha prøvd et par dager, har det plutselig blitt en liten sport å knotte ned noe hver dag.

For å gjøre ting enkelt, får du nemlig kun lov til å skrive ned fem ting hver dag. Fem korte setninger om hva du har gjort, enkelt og greit.

De 25 beste nettjenestene

Registreringsprosessen er enda enklere. På forsiden er det ett felt: brukernavn/epost (velg selv!), og etter å ha skrevet det inn, har neste side et passordfelt. Deretter er du oppe og kjøre.

Nå er poenget å skrive ned fem punkter hver dag om hva du har gjort. Du kan redigere i etterkant (via et elegant og funksjonelt AJAX-grensesnitt), både for dagen i dag og tidligere dager, og du kan velge å få vist alt du har gjort den siste måneden, for eksempel.

Memiary er kanskje litt FOR enkelt foreløpig - det er for eksempel ingen støtte for eksportering av data, påminnelser om å fylle ut eller den slags, men hvem vet - kanskje vil skaperen implementere dette etter hvert?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer